Easttop Potpuno 24 Rupu Altu C Ključ Harmoniku Bariton Harmoniku Armonica Usta Ogan Muzički Instrument 24 Rupu Altu C Harmoniku
  • Newbie

Easttop Potpuno 24 Rupu Altu C Ključ Harmoniku Bariton Harmoniku Armonica Usta Ogan Muzički Instrument 24 Rupu Altu C Harmoniku

KM 33.00
KM 47.37

Dostupnost
Proizvod je dostupan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


24 Rupu Altu Harmoniku C Melodiju Bariton Harmoniku Armonica Easttop Usta Ogan Muzički Instrument 24 Rupu Altu Harmoniku
Više Proizvoda,Pariz Posjetite Naš Radnju :
Mi prodajemo takmičarski proizvoda.Molim te, ne poredim naše proizvode sa drugim nisku cijenu proizvoda,svaki proizvod ce biti provjerio zvuk profesionalni muzičar iznad 4 puta prije nego warehouseout, necemo poslati pozitivno proizvoda kupcima,slobodno da kupiš,dobiješ sve što platiš!
Boja za izabrao : silver
Ključ slobodni : C,
Harmoniku će biti dostavljena sa SMOLE kutiju i krpu za čišćenje.
Opis :
Kvalitet Garantujem : Smo profesionalni kraljevski imenovan odvjetnik tim osigura visoko kvalitetne proizvode i ispravi se pakuje u svaku isporuku.Sigurni smo da nam instrumenti su tačne ton,privlačno zvuči,glatko performans i dražesno izgleda.Svaki proizvod ce biti provjerio i testiran prije isporuka,tako da ćemo ti ponuditi proizvod dobar u kvalitet ali nisku cenu,mislim da će biti zadovoljan proizvod od nas. Carine Oslobodi(Manje ili bez Carine Porez Za Vašu Robu!) Ćemo brod predmet i izvještaj robu vrijednost od ili 10.Možda ti treba da platiš bez carine.Ali carine će se otvoriti paket, i revalue proizvode ponekad,imamo dovoljno iskustva da ti pomognem da uzmeš proizvod kroz sigurno. Vrati : Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga.Međutim,kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima .Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili ,kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka,i mi neće dati kupcu na povrat novca.Thebuyer trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka. Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari. Povratne informacije : Smo veoma cijenim vaše mišljenje i sugestije kao kupca,dat ćemo sve od sebe da dobiti najviše pozitivan feedback na raspolaganju.ako ti se ne sviđa naše proizvode za bilo koji od razloga,molim te, slobodno da nam pošalje tvoje mišijenje,mi ćemo cenim to puno!Molim vas, pozovite me neposredno pre odlaska neutralan ili negativna povratne informacije!
Harmoniku ima prednosti mali volumen i zgodno nosi, ima imena "nositi muziku" i "džepu klavir". To je vedro i mekan ton i specijalni muzike. To može Solo,nekoliko ili mnogi ljudi ansambl, i mogu da se igram sa drugim muzički instrument zajedno,i mogu igrati za pesmu i ples.
Napomena : donji red zvuk svaki Oktavu Harmoniku je niži za oktavu od gornji red.
Tremolo harmoniku je levo i desno rupe su sredio kao pauzi za udarac i crtati ,vertikalni dva mreže su iste ton,1,3 i 5 su udarac, 2,4,6,7 su privući(bass, alt i soprano su isti). U 24 rupu skali niz (uključujući 21 rupu i 16 rupa), leva i desna krljušt od bass i soprano su sve obrnuto sređeno.ovo je uglavnom zbog potražnje za harmony, pratnju, itd.28 rupe harmoniku je ishod dodao 3 tonove na bass dio u bazi od 24 rupe harmoniku skali,ovuda harmoniku mogu igrati 5,6,7,1,itd . Bass melody kao violina i u isto vrijeme harmoniku je pojačane kada igra pratnju . Pored toga, zbog ponavlja altu "1", vagu bass dio i alt deo postaje potpuno isti , a u međuvremenu, krljušt od ova dva tima također su sinhronizovani sa hromatska harmonika. Time to dovodi pogodnosti za početnike ili da igraju hromatska harmonika.
Drži hamonica :
Generalno, igrač koriste njegov lijeve i desne ruke da drži oba kraja harmoniku to jest,to je,levom rukom drži bass dio i desnoj ruci drži soprano . Tokom predstave , koristeći akciju preokret da potez harmoniku horizontalno i ostaviti druge dijelove tijela opušteno.
Praviš zvuk :
Tremolo harmoniku čini zvuk kroz puše i crtež zrak,obično preko trbušne disanje. U poređenju sa zvuk altu dio ,usta je opuštenija i zraka je manji kad svira bass, i nasuprot tome, usta je zategnuta i zraka je vece kada igra soprano. Tako volume ravnotežu i ton ujedinjenje trebalo bi primetio dok igram.
Igra :
Tremolo harmoniku ima više načina da se igraš, oni najčešće načina su jedan ton,ruku vibraciju,duplo ton, interfejs harmony, pratnju, violinu imitacija, lift i od hromatska, itd. Među njima jedan ton je temeljna način da se igra, to je dvije vrste jedna rupa jedan ton i više rupa jedan ton.
Jedna rupa jedan ton : jednu rupu jednom (uključujući vertikalni dva mreža), usta oblika kao da govori engleski slovo "O" , gornje i donje usne štampu harmoniku i pokriti tanjir čvrsto , gornje i donje zube odvojeno, jezik stavi u donji desni i usta lukove kao da imam jaje u to. Tokom treninga, jedna osoba može napraviti blagi prilagođavanja preko mijenja veličine usta i drži ugao sa usta da makethe zvuk jasno.
Multi rupu jedan ton : otvori usta na daljini od 7(ili 9) rupa,nešto osmijeh da uglovima usta malo nagore držati usnu harmoniku, koristi jezik blok rupe i ostavi krajnji desni rupu da se zvuk kada se kreće harmoniku, trebalo bi da se održi usta oblik i drži jezik poziciju ne miči se.
Harmoniku Zdravlja

Tijelo Materijal:
:
24 rupu harmoniku
:
ISTOKU TOP
Ton:
C
Broj Dosađuje:
24
:
T2409 harmoniku
Pokrivaj Materijal:
Nerđajućeg Čelika
Broj Kljuceve:
no
Izgovor Metod:
Alto
:
Srebrni
tanjir materijal:
Bakra
:
24 rupu harmoniku