Dean Kutiju (Dean Dill),koji Povezuje Konopcima i Prsten Kutiju,Trikove,Pozornice,Trikovi,Iluziju,Mentalism,Visokog Kvaliteta Masovnu
  • Newbie

Dean Kutiju (Dean Dill),koji Povezuje Konopcima i Prsten Kutiju,Trikove,Pozornice,Trikovi,Iluziju,Mentalism,Visokog Kvaliteta Masovnu

KM 40.00
KM 42.75

Dostupnost
Proizvod je dostupan

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dean Kutiju (Dean Dill)
Napomena : konopac boja će biti poslati slučajno!
Demo : www.youtube.com/watch?v=SEw4-uw S5l I
Jedna od najvažnijih razgovarali o učincima kada ga je uvela u 2001 Svijet Magiju Seminar - i dalje biti samo kao dinamika mnogo godina kasnije. To je zašto smo s to ponovo, u našem "prikazan sadržaj" odeljak, jer to je previše dobro da bi bilo duboko na našu web stranicu. To je elegantno magije u najboljem, divno izgrađen sa pedantan detalj i zanati.
Ovo je zaista reputaciju pravite magiju, i ne možemo da predložim više! Lako je naučiti i kada to uradiš, to je jedan od onih neverovatan efekat da ti dozvolim da se fokusiram skoro 100% na rutinu, i nastup. To je također efekat to možeš izvesti sa samopouzdanje, a jednom kad nauči kako da se izvrši to, to je kao da voziš bicikl (možeš ga pokupiti nakon dugo vremena, i odmah izvršiti).
Strane Napomena : U vreme smrti Ujutro. Konvencije nekoliko godina sam imao zadovoljstvo da predajem ovo efekat na slijepo (vizuelno izazvao) mađioničar. Nikad neću zaboraviti kako zapanjen sam bio s obzirom na njegovu sposobnost je morao da radi sa rukama. Naterao me je da shvatim ovo je najbolji način da naučiš ovaj efekat, mislim da s tvojim rukama. - Mark Stevens
Efekta : izvođača je u mogucnosti da veza dva redovne konopce (jedno crveno, drugo bijelo) "u kaznenom prostoru" dok su oba konopac završava ostati izvan kutije! U stvari, on može čak ni da gleda drži dva završava dok se magija događa.
Dok ima razne navike da se može izvršiti, standard je tamo gdje si vezu tih konopaca nekoliko puta, na drugačiji način, u vrijeme kada je kraj užad su izvan kutije i ukupno i apsolutni stav od gledalaca.
U stvari, jedan od nekoliko pokušaja, možeš zapravo otvori poklopac kutije tako gledalaca ne mogu samo da vidim kraja sve konopce su izvan okvira, ali gledajući u kaznenom prostoru - također mogu potvrditi konopaca su potpuno odvojeno i nezavisna jedni od drugih (nije povezan na bilo koji način). Samo zatvaranjem poklopac, i imamo dva gledaoca drži čvrsto oba kraja konopaca i povuci se na njih. Naravno, pretpostavka je dvije različite boje konopce će biti izvukla pravo kroz rupa u kutiju, ali u stvari, konopaca magično postali povezani - i mini trzaj rat je stvoren kao oboje gledalaca pokušaj da se povuku za konopce, ali ne mogu jer su povezani!
Šta??? Samo par sekundi gledaoci jasno mogao vidjeti unutrašnjost kutiju koju je pokazao konopaca potpuno nezavisna?
Želiš jak blizu? Stavi ni od konopaca u kutiji sa završava izložena, sada pokazati čvrst prsten (što takodje može biti ispitan) i jednostavno je baci ga u kutiju. "Cha-Ching!" Izvođača otvori prednje strane vijeće da otkrije magiju - Prsten je probio Uže!
Kutija je examinable, napravljene od lijepa mahagonija drvo i ima dva curtained otvaranja, jedan na svakoj strani. Tu je i zamka vrata na vrhu, kao otvaranje ploču ispred.
"Ovo je izuzetno moćan magija, nešto što ćeš blaga i ponovo i ponovo." Joe Stevens
"To je rijetko za mene da te zavara trik, i ovaj trik potpuno prevari me dva puta." Michael Blizu
Molim te napomena : boja kutija će mala razlika sa slika u razlika periodsoftime
Za kupca Čitanje :

:
doo-žutac
:
Wood
:
Različite Lažne
Starosnoj Dobi:
Odrasli
Je Sadržavalo:
Da
:
IN
Predstava Obliku:
Pozornici Magiju
Rodna:
Uniseks
Karakteristike:
Nestaju,Lako,Profesionalac,Mađioničari,Ulici,Fazi
:
Brown
Upozorenje:
vidim discription
:
One Size
Instrukcije:
video online